Een rondleiding door OPEN met Bibendo

Bij DOK Delft hebben ze Bibendo ingezet om een digitale rondleiding te maken door het OPEN gebouw inclusief quiz. Zo kunnen spelers kennismaken met deze fantastische plek waar De VAK, DOK en het proeflokaal samenwonen.

De game is een mooi voorbeeld waarbij DOK het fysieke pand en een digitale rondleiding combineert. Femke van DOK neemt je mee door het hele gebouw en je ontdekt al het moois dat OPEN te bieden heeft. Je kunt de rondleiding mobiel spelen en met Femke meelopen door het gebouw, of je speelt het vanuit huis. Tussendoor beantwoord je vragen en krijg je allerlei weetjes te horen.

Anouk Hagenvoort, Taaleducatie DOK:
"De digitale rondleiding door OPEN geeft de energie en veelzijdigheid van de fysieke plek weer. We zijn trots op onze collega Femke die een fantastische rondleidster blijkt te zijn!" In juni gaat DOK aan de slag met de ontwikkeling van een Digitale rondleiding door hun andere vestiging: DOK Voorhof.

Met een smartphone wordt de digitale rondleiding door OPEN het beste weergegeven, maar het is ook te spelen via een pc/laptop of tablet.

 

Zelf de game bekijken